søndag den 14. august 2011

Revurderet fremtidsscenarie (gul overstregning = ændringer) d. 14.08.11

2. Fremtidsscenarie
Benny og Søren er på Grim Festival. De er en smule fulde og er i godt humør. Pludselig får de øje på en firkantet boks, hvor der på hver af de fire sider projicereres en masse sjove billeder op. De bliver nysgerrige og rykker nærmere for at se, hvad det mon er for noget. De går ind ad boksens åbning og ser de samme billeder blive projiceret op på væggene indefra. Hver af de fire billedsider har tilsyneladende en sansetematik: lugte, høre, smage, føle. I boksens midte er en kerne eller stander, der indeholder fire skærme. I toppen af denne er fastmonteret de fire projektorer, der forårsager de tosidede lysbilledshows. Ved siden af standen i midten er placeret en beholder med en bunke sedler. De tager en seddel og læser højt:

Kære Grim-gæster

Tag jeres Smartphone/kameratelefon og følg nedenstående opgaver

- LUGTE: Fotografer den grimmeste naturlige lugt, I kan opsnuse
- HØRE: Fotografer den grimmeste lyd i naturen omkring jer
- SMAGE: Fotografer den grimmeste smag i naturen omkring jer
- FØLE: Fotografer det spot i naturen, hvor det vil føles grimmest at dyrke friluftssex

-       SE: Kameraet fungerer som det øje, I ser igennem.

I vil på en ny måde opleve Danmarks Grimmeste Festival gennem jeres egne og andre festivalgæsters fem sanser. Alle oploadede billeder vil blive projiceret op på boksens fire sider som et stort slideshow over festivalen og naturen.
I kan oploade dine grimme billeder i et personligt ”Grim album” på www.grimfest.dk og samtidig deltage i konkurrencen om at vinde to billetter til næste års Grimfest. Dette kan I gøre her i Grim Boksen eller derhjemme.

Grim fornøjelse!

Fedt tænker de. ”Det lyder sgu da grineren!” siger Søren ”Ja, totalt syret.” klukker Benny og fikser sin Iphone op ad lommen. Udstyret med papirlappen, smartphonen og en fadøl i hånden, bevæger de sig ud på deres mission, og en time senere er de ejere af deres helt personlige ”Grim-natur-foto-album”.
De to fyre havde haft en sjov oplevelse, hvor de oftest storgrinende havde udforsket naturens potentiale, idet de blev inviteret til at opleve den med alle deres sanser og gennem ”grimme briller”. 

Efter deres fotorundfart på festivalen går de to fyre tilbage til deres udgangspunkt i boksen og oploader deres billeder. ”Hvad skal vi kalde albumet?” spørger Benny. ”Hmm…” mumler Søren og tænker på det billede, de tog af det buskads, en fyr netop havde tisset på forinden deres fotoseance. ”Pissegrimt græs!” udbryder han prompte. ”Ja mand. Det er det, vi kaldet det!” De griner, mens billedshowet kører for øjnene af dem og kigger derefter lidt på de andre festivalgæsters billeder, som kører i en lind strøm på de fire vægge, de er omsluttet af. De beslutter dog, at de vil vente med at stemme på deres favoritfoto til de kommer hjem fra festivalen. 
Ugen efter festivalens afslutning mødes de to fyre over en bid mad hos Benny og kommer til at snakke om deres oplevelser på Grim: Nysgerrige efter at se, hvilke billeder der er blevet oploaded sidenhen, logger de på festivalens hjemmeside og bladrer alle andre gæsters albums igennem. ”Hvad fanden er det? Aj, det ser sjovt ud… Nej, dét der er da vildt fedt. Lad os stemme på det der billede!” siger Søren. ”Ja, lad os det… Der står, at vinderen udnævnes om tre måneder. Lad os håbe, der er mange, der stemmer på os, så det er os, der vinder” siger Benny til sidst med en forventningsfuld gnist i øjnene.

I løbet af de næste par uger gik de af og til ind og kiggede på deres eget album for at mindes deres grimme naturoplevelser på Grim, men de kiggede også på alle de andre albums, der løbende blev oploaded på siden.
Tre måneder senere blev en velfortjent vinder offentliggjort på hjemmesiden og fik tilsendt to billetter til "Danmarks Grimmeste Festival" anno 2013.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar